Augmenta la velocitat de propagació de l’epidèmia a la Catalunya central

0
98

La velocitat de transmissió de l’epidèmia va pujar ahir sis centèsimes, fins a 0,77, davant del dia anterior a la Catalunya central. La regió sanitària que agrupa les comarques del Bages, el Berguedà, el Solsonès, el Moianès, l’Anoia i l’Osona té comptabilitzats fins ara un total de 162.421 casos acumulats confirmats per PCR o test d’antígens. Són 472 més que el dia anterior. La xifra puja a 167.945 si es tenen en compte totes les proves. Des de l’inici de la pandèmia van morir en aquesta regió sanitària 2.668 persones, cap de les quals durant les 24 hores anteriors al darrer recompte. El risc de rebrot de l’epidèmia va caure cinc punts, fins a situar-se en 865. Per contra, la taxa de reproducció es va incrementar fins a 0,77. La incidència a set dies era ahir de 445 punts i l’11,54% de les proves que es fan donen positiu. A la regió hi havia 149 pacients ingressats, igual nombre que el dia anterior.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here