Posen trampes per intentar atrapar els visons americans que estan causant danys als horts de Sant Fruitós

0
120

Agents Rurals han col·locat gàbies per intentar capturar els visons que els últims dies han estat vistos pels hortelans de la zona de la Sagrera de Sant Fruitós de Bages i que han provocat danys, sobretot per la mort d’animals com a gallines. Segons ha informat l’Ajuntament, va traslladar aquesta preocupació al cos i els seus agents han instal·lat a la zona un total de tres gàbies, però fins aquest dimecres encara no s’ha caçat cap animal i se segueix esperant engabiar els animals. Tal com va informar Regió7, veïns de Sant Fruitós de Bages, que tenen horts a la Sagrera i Riu d’Or han mostrat la seva preocupació arran dels atacs del visó americà que han patit, les últimes setmanes, els petits galliners que tenen a les parcel·les. L’espècie invasora hauria matat nombroses gallines i la setmana passada, fins i tot, haurien atacat un gos, que va haver de ser sacrificat. Joan Quintana, un dels veïns del municipi que porta un dels horts, denunciava que les últimes setmanes els visons li haurien matat nou gallines i un gall que tenia en un cobert. Segons deia Quintana, el visó s’escapoleix entre les reixes i els tendals i «només les mata, els talla el coll i no deixa ni una gota de sang». En la mateixa situació es van veure diversos hortelans de la zona que també van trobar morts les aus de corral i alguns veïns, fins i tot, van veure passar alguns visons.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here