Sant Fruitós esgota en dues hores els tiquets de la Festa de l’Arròs

0
259

Sant Fruitós de Bages ha esgotat en dues hores els tiquets de la Festa de l’Arròs que tindrà lloc aquest diumenge 27 de febrer. És la primera vegada que el consistori els ven online per evitar aglomeracions el dia del repartiment dels plats. La celebració preveu repartir les tradicionals 3.200 racions d’arròs i s’hi incorporarà la possibilitat de demanar-ho amb verdures. 🥘La Festa de l’Arròs de #SFB torna al Bosquet i recupera el programa d’actes habitual. 🎟Per primera vegada, els tiquets de l’arròs s’han repartit per internet i s’han esgotat en 2 hores. ➕Consulta el programa d’actes a 👉🏻https://t.co/jh2ruHN5xf#FestaArrosSFB2022 pic.twitter.com/FWcMdTYYhw— Sant Fruitós Bages (@AjSantFruitos) 23 de febrer de 202 i fent-la al Bosquet. La Festa de l’Arròs de Sant Fruitós, declarada d’interès turístic, va ser una de les darreres celebracions populars que van tenir lloc l’any 2020 pocs dies abans de l’inici de la pandèmia. Després del parèntesi de l’any passat, quan es van repartir 2.000 arrossos precuinats per celebrar la festa a casa, la celebració podrà tornar a recuperar aquest diumenge la condició de menjar popular. Diumenge, a la una de la tarda es farà la recepció habitual d’autoritats i convidats que aquest any tindrà lloc a la plaça de la Vila i no a la sala de plens com era habitual. A continuació, es farà la projecció d’autoritats i parelles al Bosquet i posteriorment hi haurà la benedicció i el repartiment de l’arròs. Maridatge d’arrossos i vins Aquest dijous, a les 20.30 hores, hi haurà el primer acte previ a la festa de diumenge: el tast maridatge d’arrossos i vins al Nexe-Espai de Cultura. En aquesta ocasió, podreu degustar arròs Montsià del Delte de l’Ebre i vins de la DO Pla de Bages, Costers del Segre i Penedès. El tast, dirigit per la sommelier del restaurant L’Ó de Món Sant Benet, Irene Cozas, comptarà amb la participació dels cuiners Jordi Llobet, de l’Espai Gastronòmic, Jordi Servalls, del restaurant Kursaal i Marc i Nu, de La Masia. Les places són limitades i la venda de tiquets es fa al Nou Celler. D’altra banda, dissabte a les 7 de la tarda, al Nexo, estarà el +k-Vi amb una taula rodona sobre El canvi climàtic a la vinya i el vi, que presentarà la sommelier berguedana Sílvia Culell i que comptarà amb la participació de diferents cellers. L´acte inclourà una degustació de vins i arròs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here