Banco Sabadell diu que l’oficina de Navàs es mantindrà oberta

0
278

Banc Sabadell no té cap previsió de tancament de la seva oficina a Navàs. Així ho han assegurat a Regió7 fonts de l’entitat bancària per aclarir els rumors que han sorgit a la població i que aquest diari recollia a l’edició de dijous a la informació que explicava que el Consell de la Gent Gran ha fet una recollida de més de 1.700 signatures per reclamar que no hi hagi tancaments d’oficines (no només d’aquesta companyia). Les mateixes fonts van afirmar que els plans passen per mantenir les dependències de Navàs en servei, alhora que van precisar que la reducció de dies d’atenció personalitzada ja es va fer a l’octubre i que recentment se n’ha ampliat l’horari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here