Navàs farà Carnaval amb rua i ball infantil a la plaça

0
307

A Navàs torna el Carnaval Reganser després del parèntesi de l’any passat per la pandèmia. Com és habitual, se celebrarà una setmana més tard de la data pròpia de Carnaval i la festa es viurà el dissabte 5 de març a la tarda. El format s’ha adaptat a la situació marcada encara per la covid, i no hi haurà final de festa al pavelló esportiu. El context fa que aquest any no s’esperi una participació tan nombrosa com altres anys, encara que des de l’organització fan una crida a petits i grans a disfressar-se i passar-s’ho bé. Fins ahir hi havia apuntades quatre comparses grans. Es farà la tradicional cercavila pels principals carrers del poble, que començarà a les 20:30 de la tarda. El punt de trobada per a les comparses, grups i persones participants serà a la plaça de l’Ajuntament, des d’on arrancarà la rua amenitzada per les xarangues Diabòlics i Trastokt’s Street Band. El recorregut acabarà a la plaça de l’Ajuntament, on hi haurà actuació infantil amb El Sapo Azul, el pregó de la Reina Carnaval, concurs de disfresses i berenar per a tots els assistents.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here