Productors i cuiners del Bages sumaran forces dilluns en una trobada gastronòmica

0
271

El restaurant Bages964 de l’Oller del Mas de Manresa acollirà dilluns que ve la segona trobada de productors i cuiners de la comarca. Un esdeveniment que posa en contacte elaboradors i restauradors del Bages per enriquir mútuament el seu potencial gastronòmic. Promogut per Bages Impuls i Proper, aquesta trobada presentarà aquest any un total de dotze productes locals (entre carns, llegums, formatges, mels, vins, cerveses, olis, pa…) i es faran tasts preparats per diferents cuiners del Bages, i presentats per Benvingut Aligué. Plats de la cuina d’hivern, de la cuina del xup-xup, per reivindicar la figura del cuiner manresà Ignasi Domènech. El certamen tindrà lloc de 5 a 7 del vespre. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here