Sallent amenitza les nits de Carnaval amb grups de versions

0
254

Grups de versions com Sixtus i Hey Pachucos faran vibrar aquest dissabte de Carnaval al pavelló de Sallent. També hi actuarà Arradio Rosita. Fonts de l’entitat que organitza el Carnestoltes de Sallent, El Carrilet, han remarcat que és una aposta musical interessant: «Aquest any hem optat per grups que puguin agradar a gent molt diversa, i amb grups de versions s’aconsegueix que tothom sí senti còmode. A més, són formacions que porten molta festa i amb què la joventut s’ho passa molt bé». Tot i que el plat fort musical es viurà dissabte a la nit, amb el ball de disfresses, diumenge, durant l’arròs popular a la plaça dels Arbres, actuarà la Zarigüella. I finalment, dimecres a la plaça de la Pau tocarà l’Orquestra Tropical i punxaran Djs. Per conscienciar la joventut, hi haurà un Punt Lila per posar èmfasi en la sensibilització davant d’actituds masclistes i comportaments sexistes. Els Àngels de Nit reforçaran aquests consells sobre consum de drogues, sexe i agressions. «Volem que la festa es visqui amb seny, amb molta prudència i respectant les mesures de seguretat anticovido».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here