Castellbell inicia les obres de millora a la travessia urbana de la població

0
309

Travessera urbana de la C-1411a a Castellbell i el Vilar DIBA La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de pacificació i instal·lació d’elements reductors de velocitat a la travessera urbana del nucli del Borràs (carrer Joaquim Borràs) de la carretera C- 1411 a Castellbell i el Vilar. Les obres comportaran tallar el trànsit en sentit Manresa amb el desviament de la circulació per l’Avinguda Catalunya. L’actuació, que té un pressupost de 112.469,50 euros i un termini d’execució de sis mesos, consistirà a col·locar elements reductors de velocitat, crear passos de vianants en els itineraris naturals entre creus i millorar l’accessibilitat de les parades de bus. El tram on s’intervindrà s’ha dividit en vuit actuacions que inclouen la construcció de passos de vianants elevats i la millora dels accessos a les parades de bus en ambdós sentits.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here