ICL posa en marxa una nova planta de tractament de sal de desglaç a Súria

0
283

La nova planta de sal de desglaç a Súria ICL Iberia ICL Iberia ha posat en marxa en fase de proves una nova planta de tractament de sal de desglaç a Súria. L?empresa minera ha invertit uns 3 milions d?euros i, segons asseguren, permetrà duplicar la seva capacitat de producció. ICL calcula que s’arribarà a finals d’any a una producció de 900.000 tones de sal de desglaç. Això permetrà, segons l’empresa, accelerar el procés de retirada de la runa de la Botjosa, ja que la nova planta permetrà tractar, d’una banda, la sal de roca de la mina i, de l’altra, el material que s’extreu de les enderrocs. Aquesta sal anirà destinada al mercat nacional, europeu i Estats Units. Es preveu que la nova planta estigui totalment operativa les properes setmanes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here