Navarcles clama contra la guerra a Ucraïna

0
281

5 Navarcles clama contra la guerra a Ucraïna La guerra a Ucraïna va treure aquest dilluns dues-centes persones als carrers de Navarcles. Convocats per la Plataforma Navarcles per la Pau i la Solidaritat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Cor i altres entitats locals, els manifestants van mostrar el seu rebuig al conflicte bèl·lic des de la plaça de la Vila. L’alcalde Josep Maria Feliu; Secundí Soldevila i Josep Mª Carrillo, representants de la Plataforma i el president d’El Coro, Valentí Oliveras, van conduir l’acte. Soldevila i Carrillo van recordar que feia 19 anys que els navarclins es van autoconvocar per protestar contra la guerra de l’Iraq, i per això havia sorgit la Plataforma per la Pau. A banda, van obrir la porta a concentrar-se amb més regularitat, fins i tot, setmanalment si la guerra perdura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here