La manresana Sara Roy s’estrena a la Televisió Catalana presentant el nou programa Històries gegants

0
302

La cantautora i periodista manresana Sara Roy serà l?encarregada de presentar el nou programa del Canal 33 Històries Gegants, que s?estrena aquest divendres a les 22.10h. És un programa amb arrels molt de la Catalunya central, ja que està produït i dirigit la solsonina Núria Sala i codirigit pel cardoní Dani Sala, els responsables de l’empresa de comunicació i continguts televisius E2S. Com diuen els seus creadors, es tracta del primer programa de televisió sobre les històries humanes que giren al voltant del món de la imatgeria de la cultura popular catalana. Sara Roy apareix, entre gegants i gegants, amb la guitarra a la mà i cantant cançons per introduir-nos al món de les històries persones de molta de la gent que participen a fer possible que es mantingui la tradició folklòrica del país i que es renova. Al primer programa, segons ha difós la productora del programa Sara Roy entra al taller de diferents artistes per conèixer detalls sobre el procés creatiu de gegants, nans i bèsties diverses. I anuncien que Solsona, que ha estrenat gegants per al Carnaval infantil i que ha recuperat l’esperit del Carnaval escapçat per la pandèmia, tindrà un dels primers protagonistes del nou espai. El programa s’ha enregistrat durant els mesos d’estiu. Històries Gegants és una producció d’E2S Contents que ha fet per a Televisió de Catalunya amb el finançament de l’ICEC. Aquests mateixos dies, E2S, subcontractats per Lavinia també està produint el programa Encadenados. En aquest cas, Dani Sala i Núria Sala s’han encarregat des de la direcció i la realització, fins al guió, muntatge i el grafisme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here