La plataforma Som Escola torna a ser activa al Bages i al Moianès

0
282

Òmnium ha manifestat la decisió d’activar la plataforma Som Escola. La reactivació de la mobilització en defensa de la immersió lingüística a les escoles del Bages i del Moianès ha estat motivada per les sentències de la justícia espanyola que obliguen a aplicar un 25% de classes en castellà a l’ensenyament obligatori, segons va informar Òmnium en un comunicat. En una primera reunió, duta a terme el 14 de febrer a l’Espai Òmnium, una àmplia representació dels partits polítics, representants de centres educatius, sindicats de mestres i alumnes van reinstaurar formalment el moviment de cara a accions i mobilitzacions futures. Entre les primeres campanyes que duu a terme la plataforma hi ha la penjada de pancartes de l’entitat a diferents centres educatius del Bages i el Moianès. Actualment ja han penjat una quinzena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here