Detinguts cinc dels sis bagencs que no van comparèixer al jutjat pels talls a la Jonquera

0
122

Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquest divendres al matí cinc de la mitja dotzena de bagencs que no es van presentar davant el jutge Figueres per les citacions pel tall de l’AP7 la Jonquera en les protestes per la sentència del 2019. Ara, romanen en espera de ser traslladats als jutjats de Figueres. Mentrestant, els Mossos busquen l’altre resident a la comarca, després que aquest dimarts es decretés una ordre de detenció dels 12 investigats que no han arribat a comparèixer. La policia va efectuar la primera detenció a la Cerdanya. Segons ha informat l’Ateneu Popular, el detingut, un veí de Ger, va ser traslladat en un primer moment a la comissaria de Puigcerdà i, posteriorment, al jutjat de Figueres. Entre els bagencs que no es van presentar a la citació judicial hi ha el regidor de Fem Manresa Jordi Trapé i l’exregidora de la CUP de Navarcles, Ylènia Morros. Aquestes detencions han arribat després que el jutge hagués citat dilluns passat els encausats i aquests no es presentessin. Els encausats pels quals ara s’ha dictat l’ordre han estat citats almenys cinc vegades. Segons han precisat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), encara que hi ha 14 encausats que fins ara no es van presentar als jutjats, dos d’ells, un d’ells veí de Manresa, no se’ls va poder lliurar l’última citació , per la qual cosa no se n’ha ordenat la detenció.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here