Les escoles bagenques organitzen actes en suport al poble ucraïnès

0
98

Les escoles del Bages se sumen a poc a poc a les mostres de suport a Ucraïna des que va esclatar la guerra al país. Els actes de rebuig cap a conflicte bèl·lic es diversifiquen i els centres educatius treballen per aportar-ne la versió. Entre les darreres que s’han dut a terme hi ha la dels alumnes de l’escola Joventut de Callús, que han volgut mostrar el seu rebuig al conflicte bèl·lic posant en pràctica les seves habilitats artístiques. Un dels murals en solidaritat amb Ucraïna que han pintat els estudiants de l’escola Joventut de Callús Arxiu particular En aquest cas, cada grup d’alumnes ha pintat un mural penjat a la tanca del centre. Els infants s’han implicat en la creació d’aquestes obres, i han decidit el lema que apareix i les tècniques que s’han dut a terme.

Consulta els punts de recollida de productes per enviar a Ucraïna a la Catalunya Central Entre altres, també hi ha la del col·legi Ave Maria de Manresa. En aquest centre, aquest divendres s?ha realitzat una concentració al pati per condemnar el conflicte a Ucraïna i s?ha llegit un manifest redactat per l?alumnat de quart d?ESO. Els més xicotets d’Educació Infantil han deixat volar uns globus amb missatges per la pau. L’acte en rebuig a la guerra d’Ucraïna a l’escola Ave Maria de Manresa Arxiu particular Les dels alumnes de Callús i de Manresa se sumen a les desenes de mostres solidàries que han sorgit els darrers dies. De fet, aquest diari ja va mostrar un recull d’iniciatives espontànies. La façana d’un bloc de pisos de Manresa amb la bandera d’Ucraïna i dues pancartes amb missatges pacifistes a tres balcons Arxiu particular La Catalunya Central també ha acollit manifestacions per condemnar els fets, alhora que diversos municipis han habilitat punts de recollida de productes de primera necessitat i primers auxilis per enviar a Ucraïna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here