«Tenim molta feina i estem enviant tot el que podem al nostre país»

0
122

La recollida d’aliments i el dinar de Sant Joan de Vilatorrada segueix ampliant els pobles i les entitats que fan aportacions. Entre altres, les últimes hores han sumat les de Sant Salvador de Guardiola, Avinyó i l’institut Lacetània, que se sumen a una llista ja força important de municipis del Bages i alguns del Berguedà. Svitlana Hladiy, presidenta de l’entitat Ucraïna al Cor que coordina les aportacions i el transport cap a la zona del conflicte, ha explicat que de moment van enviant furgonetes però que a nivell del consultat d’Ucraïna a Barcelona estan intentant organitzar viatges amb camions per ser més efectius. Hladiy té la garantia que l’ajuda arriba a la destinació pels certificats que us envien des del lloc de recepció. El que es recull al Bages, a Ucraïna es distribueix a través de l’organització Somriures d’Ucraïna. “La nostra ajuda arribar, segur, a gent que no necessita”, afirma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here