Avinyó estrena una gimcana digital basada en la guerra dels Matiners

0
98

Avinyó acaba d’estrenar una gimcana digital adreçada al públic familiar, basada en la guerra dels Matiners. Es tracta d’un joc de pistes digital que, sota el nom de 1848. La batalla d’Avinyó proposa 8 enigmes que durant 40 minuts descobreixen part de la història del municipi bagenc a l’època de la segona guerra Carlista. El joc online és una nova experiència turística, a través de la qual es resolen enigmes, es coneix el patrimoni històric d’Avinyó i es posen en relleu episodis de la història local d’una forma lúdica on és tan important la diversió com l’aprenentatge. Per començar a jugar cal escanejar amb el mòbil el codi QR que es troba al punt d’inici, el porxo de l’Ajuntament, on s’ha penjat la placa amb tota la informació. A partir d´aquest punt, el joc dóna informació històrica, proposa enigmes i fa indicacions als participants d´on han de dirigir-se per trobar el punt següent. Un cop allà, l’aplicació dóna més informació i una nova pregunta que cal respondre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here