El Carnaval porta la disbauxa als carrers de Sant Fruitós

0
365

Una estela de persones disfressades ha omplert els carrers de Sant Fruitós de Bages aquest dissabte a la desfilada familiar de Carnaval. Els carrers del municipi han recuperat la joia de la prepandèmia, que ha despertat la imaginació dels samfrutosos. Els assistents han tret les gales més divertides de l’armari per celebrar la festa de la disbauxa. Entre les disfresses, no hi van faltar els víkings ni els pirates, però tampoc no podia deixar de fer acte de presència l’estrella d’aquest any; la d”El Joc del Calamar’. Nens i adults han sortit de la plaça Alfred Figueras en direcció al pavelló i ho han fet animats pels Asmodaics i Goilaters i la Batukada Shangó. Sant Fruitós ha organitzat per a aquest dissabte dues rues, una de familiar i una de jove, que culminaran amb un tast musical cadascun. El concert Reggae per a Xics posa punt i final a la rua familiar, mentre que el de Búhos posa tanca la dels joves, prevista per a les nou del vespre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here