La plaça de la Vila de Navarcles acull un acte de rebuig a la guerra

0
231

Lectura de missatges durant l’acte davant de l’ajuntament de Navarcles JAUME GRANDIA Organitzada per la Plataforma Navarcles per la Pau i la Solidaritat, la plaça de la Vila de Navarcles ha acollit aquest dilluns a la nit una concentració de rebuig a la guerra, que ha explicat amb la presència de tres noies ucraïneses, residents a Sant Joan de Vilatorrada. En aquest acte, han explicat com s’està canalitzant l’ajuda que reben per fer-la arribar al seu país. També han detallat, per a tots els que vulguin col·laborar, que el que ara més cal és material sanitari. En aquesta mateixa concentració, un grup d’escolars, que al matí havien penjat davant la casa de la vila uns ocells de paper, han llegit els desitjos de pau, així com de solidaritat amb els nens i nenes ucraïnesos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here