Cinc bagencs posen rumb a Polònia recollir dues famílies ucraïneses

0
73

Lucía Roca i Laura Roldán preparen el viatge que comencen aquest dimecres fins a Cracòvia, juntament amb tres persones més, per anar a buscar familiars d’ucraïnesos que resideixen a l’estat espanyol ACN Cinc amics del Bages posen rumb cap a Cracòvia aquest vespre en dues furgonetes. Allí els esperen dues famílies que han fugit de la guerra d’Ucraïna. Els vehicles han llogat i encara no tenen cobertes totes les despeses d’una iniciativa que va començar per xarxes socials. Han rebut l’encàrrec de persones de Catalunya i Andalusia que els han demanat poder treure els seus familiars. Els refugiats que recolliran són una família amb dos adults i tres nens a qui una fundació ja s’ha compromès a allotjar i cuidar. Els altres quatre membres volen arribar fins a Màlaga on els esperen uns familiars. “Volem portar el nostre granet de sorra i ajudar-los a deixar enrere aquesta guerra injusta”, afirma una de les membres del grup.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here