Súria iniciarà dilluns la millora del darrer tram del carrer de les Flors

0
104

Súria posarà en marxa dilluns que ve la primera fase de les obres de millora del darrer tram del carrer de les Flors, situat al barri de Santa Maria, segons les previsions de l’empresa adjudicatària. El projecte preveu la renovació de l’actual parc infantil i diferents intervencions per afavorir l’accessibilitat i donar preferència als vianants. En concret, les actuacions previstes en aquesta primera fase del projecte passen per donar continuïtat a la vorera fins al pàrquing del carrer Transportador; millorar l’accessibilitat i la seguretat; i renovar el parc infantil (mobiliari urbà, jocs i gronxadors). La realització d’aquestes obres va ser proposada per l’Associació de Veïns Verge d’Agost-barri de Santa Maria, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. La coordinació del projecte és a càrrec dels serveis tècnics de l’àrea municipal d’Urbanisme. El pressupost total de licitació de les obres incloses en aquesta primera fase és de 55.884,41 euros. Aquesta quantitat serà aportada per lAjuntament a través dels pressupostos participatius (84,87%) i altres partides municipals (15,13%).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here