Sant Salvador de Guardiola iniciarà dilluns les obres del Carrer de Dalt i el Carrer de la Creu

0
257

Plànol on s’indiquen les adreces modificades dels carrers afectats per les obres Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola El proper dilluns 14 de març arrencaran les obres del carrer de Dalt i el carrer de la Creu de Sant Salvador de Guardiola. El consistori del municipi bagenc ha anunciat que l?acció forma part d?un projecte de grans dimensions que afectarà el veïnat del municipi. La primera fase d’execució, adjudicada a l’empresa Grup Mas, tindrà una durada aproximada de tres mesos i afectarà el carrer de la Creu, des del seu inici, fins a l’inici del Carrer de Dalt, deixant lliure el pas per a vianants i vehicles d’emergència excepte en moments puntuals per aquest tram i permetent el pas de vehicles entre els carrers de Pessarrodona, Igualada i de Dalt. L’Ajuntament ha facilitat a través del web oficial un panell on s’indica les adreces modificades dels carrers i les possibilitats d’aparcament a la zona, sobretot d’accés de vianants a la zona comercial. Planell on s’indiquen les direccions modificades dels carrers afectats per les obres Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola El consistori ha recordat que les zones per aparcar se situen a l’Avinguda Generalitat i pàrquing de l’Ajuntament Vell. Així mateix, també s’ha anunciat la propera habilitació d’una petita zona d’aparcament al carrer de Pessarrodona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here