Meandro reprèn les caminades i les amplia a tot el pla de Bages

0
225

Després de 12 anys organitzant les sortides en marxa nòrdica pels itineraris de l’Anella Verda de Manresa, l’entitat Meandre ha decidit ampliar el radi de les caminades a tot el Pla de Bages. Aquest diumenge farà la primera sortida al voltant del camí de Joncadella, amb la col·laboració de Voluntàries mediambientals de Sant Joan i dels experts en rutes del Bages Marc Vilarmau i Jordi Planell. Durant la sortida, els participants coneixeran el torrent Fons, el camí de Joncadella, el camp de Lledoners, la masia de les Torres-capella de Sant Jaume i el santuari de Joncadella. La caminada té un caire reivindicatiu i vol servir també per veure in situ l’afectació que implicaria la proposta de requalificació com a sòl industrial del camp de Lledoners al costat del camí de Joncadella. Per evitar aquesta requalificació, l‟entitat ecologista ha interposat un recurs de reposició.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here