Sant Vicenç celebra demà la festa de Sant Antoni, de nou amb cavalcada i tres voltes

0
332

Sant Vicenç recupera demà la festa de Sant Antoni Abat, en què els cavalls i carruatges tornaran a tenir el protagonisme als carrers del municipi amb la cavalcada i les tradicionals tres passejades, després del parèntesi de l’any passat a conseqüència de la situació de pandèmia . Els actes començaran a les 8 del matí amb la despertada, continuaran amb la concentració i el passeig musical fins a l’església. El repic de campanes i la benedicció dels cavalls i de tots els animals participants donaran el tret de sortida a la cercavila popular a les 12 del migdia. Els abanderats d’aquest any són Míriam Díaz, capitana de bandera, Josep Granel, abanderat, i Joan Casals i Jordi Tenesa, que exerciran de cordonistes. La cercavila popular tindrà l’acompanyament de la Banda del Triangle de Sants de Barcelona. Els actes es tancaran amb el ball de Sant Antoni a la sala de Cal Soler, a les 6 de la tarda, amb el grup Duet Solistes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here