Súria iniciarà demà la millora del darrer tram del carrer de les Flors

0
130

Estat actual del parc infantil del carrer de les Flors | AJUNTAMENT DE SÚRIA Súria posarà en marxa demà la primera fase de les obres de millora del darrer tram del carrer dels Flors, situat al barri de Santa Maria, segons les previsions de l’empresa adjudicatària. El projecte inclou diferents intervencions per afavorir l’accessibilitat i donar preferència als vianants. Les actuacions previstes en aquesta primera fase del projecte passen per donar continuïtat a la vorera fins al pàrquing del carrer Transportador; millorar l’accessibilitat i la seguretat; i renovar el parc infantil (mobiliari urbà, jocs i gronxadors). La realització d’aquestes obres va ser proposada per l’Associació de Veïns Verge d’Agost-barri de Santa Maria, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. La coordinació del projecte és a càrrec dels serveis tècnics de l’àrea municipal d’Urbanisme. El pressupost total de licitació és de 55.884 euros. Aquesta quantitat serà aportada per lAjuntament a través dels pressupostos participatius (84,87%) i altres partides municipals (15,13%).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here