L’Ajuntament de Sallent aprova els incentius per instal·lar plaques solars

0
266

L’Ajuntament de Sallent va aprovar a l’últim ple municipal les bases per a les subvencions per instal·lar fotovoltaiques d’autoconsum en habitatges i petit comerç. El regidor d’Urbanisme, Miquel Estruch, ha considerat que “és una de les propostes que pot ser més interessant de cara al municipi”, i ha recordat que aquests ajuts són compatibles amb els que atorga la Generalitat a través del fons Next Generation. Junts per Sallent, a la opisició, va voler mostrar la seva satisfacció per l’èxit que han tingut aquestes subvencions, ja que l’any passat es van esgotar, mentre que des de Fem Poble van considerar que cal ampliar i pensar en la totalitat de l’autoconsum, «per a tots els perfils del veïnat del municipi i fer projectes de comunitats energètiques locals». En aquest sentit, l?alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, va assenyalar que s?està avançant en sobirania energètica. D’altra banda, al mateix ple municipal d’aquesta setmana també es va aprovar que, coincidint amb la implementació del nou sistema de recollida de residus amb contenidors tancats, es contractarà un nou servei de neteja viària que ha d’anar d’acord amb aquest nou model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here