L’Ajuntament de Súria lliura a l’entitat Ucraïna al Cor les donacions dels productes recollits

0
98

Una part del material recollit a Súria AJUNTAMENT DE SÚRIA L’Ajuntament de Súria ha lliurat a l’associació Ucraïna al Cor (Sant Joan de Vilatorrada) les donacions de productes de primera necessitat que s’han recollit a la Casa de la Vila per a les persones refugiades a causa de la guerra en aquest país. Aquesta campanya es va iniciar a començaments de mes i ha recollit aportacions de nombroses persones. L’entitat Ucraïna al Cor està formada per famílies i persones procedents d’aquest país. La campanya compta amb el suport de lAjuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Entre els productes recollits hi ha medicaments, aliments de llarga conservació, bolquers i material higiènic, entre d’altres. D’altra banda, el saló de sessions de la Casa de la Vila va acollir dilluns una reunió de persones i col·lectius que duen a terme altres iniciatives de suport a les persones refugiades d’Ucraïna. Per a més informació sobre aquestes accions podeu consultar el compte del col·lectiu Bruixes Salines a instagram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here