Santpedor senyalitza les colònies de gats ferals del municipi

0
270

L’Ajuntament de Santpedor ha instal·lat una quinzena de rètols al municipi per identificar les colònies controlades de gats ferals. La senyalització s’emmarca dins de les actuacions de suport a les entitats Cuigat i Gat’s carrer, que tenen un conveni de col·laboració amb el consistori i que gestionen les colònies de gats ferals existents al municipi. El mètode utilitzat és el que es coneix com a CER (captures, esterilitzacions i retorn a les colònies) i les entitats són les responsables de fer-ne el seguiment. La regidora de Salut, Núria Martínez Amat, explica que “l’esterilització és una actuació necessària per tenir un control dels individus i disminuir la natalitat de gats”. Els rètols que s’han col·locat indiquen els punts d’alimentació repartits pel municipi, restringits al voluntariat autoritzat de les mateixes entitats i que està prohibit sota sanció donar menjar als gats sense autorització, abandonar animals, robar-los o maltractar-los .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here