Sant Fruitós reforça la il·luminació del Roserar per reduir la sensació d’inseguretat al barri

0
269

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora i reforç de l’enllumenat del barri de la Rosaleda, amb una ampliació de la quantitat de punts de llum en tot el perímetre. La mesura respon a les demandes veïnals que reclamaven una il·luminació més gran davant la sensació d’inseguretat que hi ha al barri pels furts que hi ha hagut en alguns habitatges. La intervenció es farà a patir un estudi lumínic que s’ha realitzat a tot el perímetre, a partir del qual s’han projectat diferents fases per dotar de punts de llum les zones més mancades. Properament es realitzarà una segona fase de reforç i millora concentrada als passos de servei del carrer Mercè Rodoreda. Fora d’aquesta urbanització, l’Ajuntament també ha realitzat diverses millores en els darrers mesos a l’enllumenat d’altres indrets del municipi. D’una banda, s’han refet les làmpades d’il·luminació de tipus monumental de l’església de la Sagrera, i s’ha instal·lat una línia de vida per garantir la seguretat dels treballadors a les tasques de revisió i reparació. També s’han instal·lat nous punts de llum en zones considerades com a punts foscos. Concretament, s’ha instal·lat un a l’avinguda Bertran i Serra cantonada amb Doctor Fleming, un altre al carrer Barcelona cantonada amb el carrer Doctor Fleming, i quatre més al carrer Sol de Torroella de Baix. A més, s’han substituït diferents columnes existents d’enllumenat en mal estat per possibles col·lisions de vehicles als carrers de Pica d’Estats, Coll i Poal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here