Sant Vicenç engega la primera edició de l’Escola de Salut

0
287

Amb el lema «Un somriure a la vida», dimecres que ve s’estrena la primera edició de l’Escola de Salut de Sant Vicenç de Castellet. És una iniciativa de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) en col·laboració amb l’Esplai d’Avis, creada per treballar amb el col·lectiu de gent gran temes d’interès relacionats amb la salut i el benestar. L’escola s’havia de posar en marxa el 2019, a partir del diagnòstic de salut del municipi, però la pandèmia va ajornar la inauguració. L’Escola de Salut comença dimecres amb la primera de les 14 sessions que tindran lloc a l’Esplai d’Avis cada dimecres, de 10 a 2/4 de 12. Les classes seran conduïdes per personal de l’EAP, en col·lació amb agents de salut del municipi, per promoure hàbits saludables, afavorir les relacions socials i millorar el benestar emocional. Entre els temes que es tractaran hi ha la gestió del dolor, les urgències domèstiques, els remeis de l’àvia, la sexualitat, la salut bucodental, les emocions i l’alimentació saludable. L’objectiu és millorar l’estat de salut percebut per les persones més grans de 65 anys i que es va analitzar al Pla de salut de Sant Vicenç i, alhora, millorar els coneixements i habilitats en salut de les persones que hi participen. i augmentar el suport social i les relacions personals entre els participants.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here