Súria prepara la segona fase de la urbanització dels carrers de Sant Sebastià i Sant Jaume

0
462

Àmbit d’actuació de les obres de la segona fase del projecte AJUNTAMENT DE SÚRIA L’Ajuntament de Súria ha publicat la licitació de les obres de la segona fase del projecte d’urbanització dels carrers Sant Sebastià i Sant Jaume, al barri de Sant Jaume . El projecte d‟aquesta segona fase contempla la urbanització de la plataforma intermèdia entre aquests dos carrers, amb una superfície d‟actuació de 210 metres quadrats, i un pressupost base de licitació de 61.180 euros. L’inici de les obres tindrà lloc després de la finalització de la primera fase d’urbanització que actualment es troba en fase d’execució. Precisament, aquesta primera fase s’està desenvolupant en l’àmbit del tram inferior del carrer Sant Sebastià, incloent-hi la plataforma superior del futur equipament, les escales de connexió amb el tram final sud del carrer Sant Jaume, la rampa existent i el carreró que enllaça amb el carrer Àngel Guimerà. Les obres durbanització dels carrers Sant Sebastià i Sant Jaume tindran un total de quatre fases.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here