El Rotary Club organitza una jornada de neteja de l´entorn a Sant Fruitós

0
88

Sant Fruitós de Bages ha convocat per aquest proper diumenge, 27 de març, una jornada popular de neteja de l’entorn del municipi. Aquesta iniciativa es durà a terme de la mà del Rotary Club del Bages i amb el suport del grup excursionista Ponte en marcha i de l’Ajuntament. Aquestes entitats han organitzat la jornada mediambiental amb un doble objectiu: d’una banda, ajudar a netejar l’entorn proper, de l’altra, contribuir a sensibilitzar la població de la importància de minimitzar els residus i les deixalles que s’acumulen en paratges naturals del municipi i contribuir a preservar el medi ambient i el territori. En el marc d’aquest projecte els i les participants a la iniciativa rebran una bossa per fer la recollida amb el lema #RotaryNetejaelbosc. Un cop finalitzada la jornada de recollida, a partir de les 11 del matí, els més petits podran gaudir al Bosquet de tallers a càrrec del Festivalet de Circ ia partir de les 12 del migdia de l’actuació Circ Vermut. La jornada començarà a les 8 del matí des del Nexe-Espai de Cultura i les persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure prèviament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here