Sant Fruitós de Bages comptarà amb un nou espai verd a l’entorn del Parc del Castell

0
77

La plaça Miquel Martí i Pol, a tocar del parc del Castell, comptarà amb una nova zona verda enjardinada per fer més agradable aquest punt del municipi que connecta amb la Torre Sanmartí. Aquest espai és actualment una zona pavimentada sense cap vegetació que s’utilitza com a pas entre els carrers Carles Buïgas i Lluís Companys i per accedir a l’espai infantil. Aquest projecte consisteix a dotar aquest espai de dues zones enjardinades i alhora la recuperació d’una línia d’arbratge, més d’acord amb aquest espai proper a equipaments i zones d’estada i lleure. Aquesta millora també permetrà separar els habitatges residencials de la zona dequipaments. A banda de la plantació de les espècies d’arbrat i arbust, els treballs també inclouen la millora de la pavimentació existent, la construcció de noves voreres i la instal·lació de reg a la zona. Està previst que les obries s’iniciïn durant el mes d’abril que ve i s’executin en cinc setmanes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here