Una trentena d’agents turístics visiten espais de la ruta del vi de la DO Pla de Bages

0
97

Un moment del recorregut BAGES TURISME Una trentena d’agents turístics visiten aquest dimarts i dimecres la Ruta del vi de la DO Pla de Bages, en una acció que dóna continuïtat a la presentació de la ruta que es va fer a l’Espai Amatller de Barcelona al gener . Es tracta de guies turístics, agències de viatges i organitzadors d’esdeveniments, majoritàriament de l’àrea metropolitana de Barcelona, ​​que busquen noves propostes d’enoturisme proper a Barcelona i Montserrat per oferir als seus clients o espais singulars i poc coneguts, envoltats de vinya i naturalesa, per dur a terme esdeveniments corporatius de petit i mig format. La proposta té l’objectiu que tots aquests agents puguin conèixer de primera mà els espais, les activitats que s’hi duen a terme i els professionals que hi ha al darrere. En total s’han ofert quatre itineraris diferents i cada agent s’ha pogut apuntar a allò que s’ajustava millor als seus interessos. Els itineraris han permès visitar 12 dels agents membres de la Ruta del vi, entre els quals hi ha cellers, restaurants, allotjaments i empreses d’activitats turístiques. La Ruta del vi de la DO Pla de Bages és un projecte compartit i finançat per Bages Turisme del Consell Comarcal del Bages i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages amb el suport de la Diputació de Barcelona, ​​la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea. Podeu consultar tota l’oferta a www.rutadelvidobages.cat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here