ICL Iberia entrega 600 quilos de menjar al banc d’Aliments Súria

0
254

ICL Iberia Súria ha fet entrega dels aliments recollits des de Nadal a ICL Iberia al banc de recollida Aliments Súria gestionat per Càritas i amb la col·laboració de Voluntariat Súria. Els voluntaris d’ICL Iberia han recollit 300 quilos de menjar a tots els centres de treball i l’empresa ICL Iberia ha doblat la quantitat recollida, per la qual cosa han estat 600 quilos d’aliments aportats. Els voluntaris van lliurar caixes de llet, llegums, pasta i sucre, entre d’altres, al magatzem d’Aliments Súria, ubicat al carrer d’Ernest Solvay, al costat de l’ajuntament del municipi. El lliurament ha coincidit amb l’inici de la campanya de solidaritat amb els refugiats d’Ucraïna que ha començat a mitjans de mes amb una recollida de materials i donatius econòmics de la plantilla, que la companyia del Bages també doblegarà properament, segons han explicat en un comunicat .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here