“Fet a Castellnou”, el municipi bagenc presenta el seu distintiu de qualitat

0
374

Imatge de la presentació de “Fet a Castellnou” Arxiu particular Aquest dissabte es va presentar, davant d’un nombrós públic, el distintiu de qualitat “Fet a Castellnou”. L’alcalde de la població bagenca, Domènec Òrrit, va iniciar l’acte destacant la iniciativa com a eix per desenvolupar les noves propostes agràries, ramaderes i turístiques que sorgeixen al municipi, i la importància de la col·laboració entre elles. Seguidament, Màrius Ferrer, professor de cuina i exdirector de l’Escola d’Hostaleria Joviat, va explicar les noves tendències al món de la restauració i la cuina, centrades en el producte de qualitat i en la proximitat. L’acte va seguir amb la presentació de les dues primeres iniciatives locals que reben el distintiu: els formatges, els matons i els iogurts de la Brolla i les mels d’Ànima Essències. Finalment, els assistents van poder conèixer i tastar els productes presentats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here