ICL Iberia fa donació de 600 quilos de menjar al banc d’Alimentos Súria

0
318

ICL Iberia Súria ha fet entrega dels aliments que des de Nadal ha recollit a la factoria per al banc d’Alimentos Súria gestionat per Càritas i amb la col·laboració de Voluntariat Súria. Voluntaris d’ICL Iberia han recollit 300 quilos de menjar entre tots els centres de treball i l’empresa ICL Iberia ha doblat la quantitat recollida, i 600 quilos s’han aportat. Els voluntaris han entregat sobretot caixes de llet, llegums, pasta o sucre, entre altres aliments, al magatzem d’Aliments Súria, ubicat al carrer d’Ernest Solvay, al costat de l’ajuntament surienc. El lliurament ha coincidit amb l’inici de la campanya de solidaritat amb els refugiats d’Ucraïna que ha començat a mitjan mes amb una recollida de materials i donatius econòmics de la plantilla, que la companyia del Bages també doblegarà.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here