El grup del PSC fa efectiva la seva reorganització al Consell

0
108

Integrants del grup del PSC al Consell del Bages | PSC El grup del PSC ha formalitzat la seva reestructuració interna al si del Consell Comarcal del Bages aprofitant el darrer ple. El regidor cardoní Ferran Verdejo assumeix la tasca de portaveu, mentre que la navarclina Sònia Hernández serà la representant del grup a la comissió especial de comptes ia la d’administració. Verdejo agraeix la tasca realitzada per la portaveu fins ara, Montserrat Badia, alcaldessa de Castellbell i el Vilar, i remarca l’objectiu de «seguir fiscalitzant l’acció del govern i continuar sent útils, des de l’oposició». El PSC també reclama el compliment dels acords pactats pels actuals pressupostos comarcals.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here