Sant Fruitós posa en marxa un servei de menjars a domicili per a gent gran o dependents

0
95

Sant Fruitós posarà en marxa a partir d’aquest divendres un servei de menjars a domicili per a la gent i la gent gran i persones dependents del municipi. La iniciativa té per objectiu garantir que totes les persones d’aquests perfils puguin disposar diàriament d’un àpat cuinat i adequat a les vostres necessitats, que us portarà a casa vostra. El servei va dirigit a persones grans o amb algun grau de dependència que, malgrat viure a casa, tenen dificultats per cuinar o fer la compra. Els àpats tindran un cost diari de 4,4 euros i es repartiran dos dies a la setmana en les condicions necessàries per conservar-los. El servei, a més, té un element afegit, i és que les persones que s’encarreguin del repartiment, també portaran a terme tasques d’acompanyament preventiu a la gent gran, cosa que permetrà detectar dificultats de salut o higiene si escau, revisant la nevera dels usuaris per si tenen aliments en males condicions o alertant els serveis socials municipals en cas necessari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here