El Grup Cavall Bernat celebra la trobada a Monistrol de Montserrat

0
85

Monistrol de Montserrat acollirà demà la trobada anual del Grup Cavall Bernat, durant la qual tindrà lloc el reconeixement tradicional a diferents personalitats vinculades al món de l’escalada i l’excursionisme. La jornada començarà amb un esmorzar, ia continuació començaran les caminades, amb una opció curta i una llarga. Al migdia tindrà lloc l´acte oficial, amb parlaments de l´alcalde, Joan Miguel, i del president de la FEEC, Jordi Merino, i la imposició de medalles a nous cavallistes. A les 3 de la tarda començarà el dinar de germanor, al final del qual tindran lloc els homenatges i reconeixements a una dotzena de personalitats. Aquesta és la 38a trobada del Grup Cavall Bernat i els actes centrals tindran lloc a l’espai Joan Carles Amat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here