El Consell del Bages redacta projectes solars municipals per a nou poblacions

0
250

L’Agència Comarcal de l’Energia del Consell Comarcal del Bages està redactant projectes d’energia solar fotovoltaica per a l’autoconsum elèctric de diferents equipaments municipals a un total de nou pobles del Bages. Durant les darreres setmanes s’han completat les visites tècniques i al mes d’abril es lliuraran els treballs que es posaran a disposició dels ajuntaments, que en decidiran l’execució. En concret, s’elaboren els projectes per als municipis de Talamanca (Casal Quintana), Sant Salvador de Guardiola (centre de dia i guarderia), Gaià (local sociocultural de Galera), Súria (escola Francesc Macià), Pont de Vilomara i Rocafort (escola bressol), Castellfollit del Boix (escola Mayans), Fonollosa (escola bressol de Canet de Fals), Sant Fruitós de Bages (camp de futbol) i Mura (centre cívic La Fàbrica). El conseller de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Bages, Joan Zapata, destaca “els 41 projectes redactats per l’Agència Comarcal de l’Energia fins a l’actualitat” i afirma que “seguirem promovent l’ús de les energies renovables i, en aquest sentit, plantejarem una nova ronda de redacció de projectes aquesta primavera».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here