El mal temps torna a fer la coz a la Fira Monacalia de Navarcles

0
255

Dos anys de pandèmia i un canvi de govern més tard, la Fira de l’Abat va tornar als carrers de Navarcles. El fred i fort vent de dissabte, però, no van permetre poder gaudir de l’edició de la represa com a l’Ajuntament i als participants els hagués agradat, un obstacle que ja havia viscut la festa en anys anteriors. Tot i això, Ernest Larroya, regidor de Comunicació i Festes, es va mostrar molt satisfet del resultat final d’aquesta fira «renovada», així com de l’afluència de ciutadans diumenge. Dues dones rentant roba a mà | ALEX GUERRERO I és que, ahir, el moviment no va parar tot el dia i la gran majoria de paradistes –aquest any, més de 90 i repartits per més espais del municipi– i participants de la fira estaven contents amb la tornada a la normalitat . Així ho deia Jordi Casanovas, que venia formatges a la plaça de la Vila: «Ha anat passant gent durant tot el dia i n’estic molt satisfet. És important recuperar l?ambient prepandèmic». Aquest any hi havia 90 paradetes a la fira | ALEX GUERRERO Un espai, el de la plaça de la Vila, on constantment hi havia música, teatre i dansa. Larroya argumentava que «aquest any hem volgut donar un èmfasi especial a les arts escèniques, que creiem que han de ser l’eix vertebrador de la fira». També cal destacar la recuperació d’algunes places que anteriorment havien format part de la fira. Per exemple, la plaça del General Prim, que aquest cap de setmana s’ha convertit a la plaça del Vi, amb motius i llocs dedicats a aquesta beguda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here