El premi Montpeità de Sant Fruitós reconeix la figura d´Enric Rafart, actiu cultural i social

0
301

La sala gran del Nexo Espai de Cultura de Sant Fruitós de Bages va acollir l’acte de lliurament del Premi Montpeità 2021 que anualment atorga l’Associació Brogit Difonem Cultura, editora del setmanari local Montpeità, que guardona una persona o entitat que destaqui per la seva trajectòria a la promoció cultural o social del poble de Sant Fruitós de Bages. Aquest any s’ha reconegut Enric Rafart i Colillas. L’acte que va omplir el local, amb la presència de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan, regidors del consistori, familiars i amics de Rafart, va ser presentat per Rosa Camprubí i Jordi Julià, membres de l’entitat organitzadora, que juntament amb diferents persones dels àmbits a els que havia desenvolupat la seva tasca professional, política, cultural i social van reviure vivències, records i anècdotes del premiat. El mateix Jordi Julià va recordar de Rafart el seu voluntariat a l’entitat Xarxa; Boni Muñoz, com a actor i director dels Pastorets; Pepa Asensio, de l’Escola Mossèn Gibert, la seva trajectòria com a conserge durant 18 anys; Joan Baraldés, va fer referència com a cantant de l’Agrupació Coral; l’exalcalde Ignasi Sala, recorda la seva etapa com a regidor de Cultura i Festes durant un dels seus mandats. També Genis Noguera, cap de la Colla dels Cuiners de l’Arròs, va incidir en la seva col·laboració a la festa; Àngel Esquius, Isidre Riera i Francesc Gannau, del Grup Teatral Montpeitans, els esforços i peripècies sota la seva direcció per aconseguir unes representacions amateurs de qualitat i populars durant les dècades dels 70 i 80. La cerimònia va ser amenitzada per l’Agrupació Coral de San Frutoso sota la direcció d’Anna Maria Riera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here