Fonollosa aprova el projecte per ampliar el local de Canet de Fals

0
252

L’Ajuntament de Fonollosa ha aprovat definitivament el projecte bàsic i executiu per dur a terme l’ampliació del local social municipal ubicat al nucli de Canet de Fals. Es tracta de la segona fase prevista per a la millora de l’equipament ja existent, que consistirà a construir una part dels espais que quedaran situats i annexats a la façana sud de la sala actual. Aquesta ampliació es preveu destinar-la a magatzem, lavabos i també a lhabilitació dun porxo que farà funcions daccés a ledifici. L?actuació té un cost de 63.089 euros i està finançada amb ajudes provinents de la Diputació de Barcelona. Prèviament a la materialització daquest projecte, també es van dur a terme les obres complementàries de connexió i portada daigua corrent i adequació del sistema de sanejament que ja existia, per tenir-lo preparat per a linici de la construcció dels nous espais, que es preveu que es pugui començar abans de lestiu. L’equipament actual i que ara es vol ampliar es va estrenar el desembre del 2019. Es tracta d’una sala polivalent que es va fer realitat amb el tancament i l’habilitació del cobert que ja estava al costat de la plaça de la Vila com a sala diàfana per poder acollir activitats i propostes culturals i recreatives de tota mena que fins aleshores havien de dur-se a terme a l’aire lliure.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here