Súria comença el compte enrere per a la seva gran festa amb la presentació de la cervesa Karamellaire

0
272

Un vermut musical va servir de presentació de la nova cervesa Karamellaire en un acte, celebrat aquest diumenge, que ha significat alhora una festa de retrobament dels grups de Caramelles a menys de quinze dies per a la celebració de la festa, que aquest any tornarà a dur a terme en condicions de normalitat després de dues edicions marcades per limpacte de la pandèmia. El Parc Municipal Macary i Viader ha acollit un acte que ha reunit caramelers de totes les edats, amb les dessuadores identificatives dels seus grups. La música ha anat a càrrec de La Trup Duet, format pels músics suriencs Glòria Tàpia i Alexis Cabrillana. La cervesa Karamellaire ha estat elaborada per Cerveses La Pirata (Súria). En el transcurs de l’acte, el cofundador de l’empresa i mestre cerveser surienco Aran Leon ha explicat que la Karamellaire és una cervesa especial per a La Pirata, tenint en compte la importància i significació de la festa a la vila, is adreça “a tots els públics”. La celebració del vermut musical marca l’inici del compte enrere definitiu per a la celebració de les Caramelles d’aquest any, encara que els grups ja van iniciar fa temps els preparatius per a aquesta edició de represa. Es preveu mantenir l’elevada participació dels darrers anys, revalidant les Caramelles de Súria com les considerades les més grans de Catalunya. El programa definitiu i complet de les Caramelles es farà públic properament, però en els darrers dies ja s’han començat a posar els mocadors dels grups caramelers a balcons i finestres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here