Cardona acull una jornada de sensibilització sobre el conflicte a Ucraïna

0
269

L’Ajuntament de Cardona, de la mà de l’associació Estela Huella, Creu Roja i Càritas, organitzen una jornada de sensibilització sobre el conflicte a Ucraïna sota el títol Què està passant a Ucraïna? L’acte tindrà lloc al Centre Cardona Medieval, aquest divendres a les vuit del vespre, i servirà per fer una introducció històrica al conflicte, a càrrec del politòleg Abel Riu, des d’una perspectiva geopolítica i de seguretat per al continent europeu. Rio, politòleg i màster en Estudis Russos i Eurasiàtics per la Universitat d’Uppsala (UU), està especialitzat en els assumptes relacionats amb els països de l’antiga Unió Soviètica, i col·labora habitualment a diversos mitjans de comunicació catalans. La jornada també comptarà amb la col·laboració del ballarí de dansa contemporània i improvisació Víctor González, amb l’espectacle ‘3561/1960 (work in progress)’, «una necessitat», segons l’autor i creador, que «apareix després una investigació sobre les relacions de parella, el gènere i les noves masculinitats». «Aquest viatge pretén plasmar l?esperança d?un home que busca un nou futur per la seva família i, la incertesa d?una dona que espera tornar. Un homenatge a un home fort i valent en la retirada, ia una dona forta i valenta en una terra hostil», diu González. Tots els donatius aniran destinats íntegrament a Creu Roja i Càritas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here