Jordi Pesarrodona, candidat per formar part del Secretariat Nacional de l’ANC

0
240

Jordi Pesarrodona aixecant una màscara amb un somriure dibuixat ACN L’activista i pallasso sanjuanense Jordi Pesarrodona ha presentat candidatura per formar part del Secretariat Nacional de l’ANC, segons ha avançat l’Ara i ha confirmat l’ACN. “Crec que és l’hora de recuperar el carrer i l’activisme, que és des d’on puc fer molta feina”, ha dit. Pesarrodona deixa clar que, si acaba sent elegit president de l’entitat “no hi renunciaria”: “Si sóc la persona de consens i m’elegeixen, evidentment no diria que no”. Tot i això, apunta que si es donés el cas “intentaria buscar un consens amplíssim i treballar colze a colze amb tots els membres del Secretariat”. “Crec que ara és hora de sumar, de consensos i de lligar”, ha dit, tot afegint que “el Consell per a la República és l’eina institucional i l’ANC és la mobilitzadora”. Pesarrodona també és exregidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada i el setembre del 2020 va ser condemnat a un any i dos mesos d’inhabilitació per desobediència l’1-O. L’activista es va fer molt conegut per una fotografia amb un nas de pallasso al costat d’un guàrdia civil davant de la conselleria de Governació el setembre del 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here