Súria presenta la cervesa Karamellaire, inici del compte enrere per a la Pasqua

0
248

Vermú musical que es va fer al parc Macary Viader | AJ SÚRIA Un vermut musical va servir de presentació de la cervesa Karamellaire en un acte que significava alhora una festa de retrobament dels grups de Caramelles a menys de quinze dies per a la celebració de la festa, que aquest any es tornarà a dur a terme en condicions de normalitat després de dues edicions marcades per limpacte de la pandèmia. Va ser un acte que va reunir caramel·les de totes les edats amb les dessuadores identificatives de les seves colles. La música va anar a càrrec de La Trup Duet, format pels suriencs Glòria Tàpia i Alexis Cabrillana. La Karamellaire ha estat elaborada per Cerveses La Pirata (Súria). En el transcurs de l’acte, el cofundador de l’empresa i mestre cerveser surienco Aran Leon explicava que la Karamellaire és una cervesa especial per a La Pirata, tenint en compte la importància i significació de la festa a la vila, i es dirigeix ​​«a tots els públics». La celebració del vermut musical marca l’inici del compte enrere definitiu per a la celebració de les Caramelles d’aquest any, tot i que els grups ja van iniciar els preparatius per a aquesta edició de represa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here