Un licor d’Avinyó triomfa en un prestigiós concurs internacional de Lió

0
222

El licor de marialluïsa de la marca avinyonenca Xarrup ha estat guardonat amb una medalla d’or al prestigiós Concurs Internacional de Lió (França), que selecciona els millors vins, cerveses i espirituosos del món. La beguda elaborada de forma artesanal es va emportar el màxim guardó a la categoria de licors. Durant tres dies, els jurats formats per experts van fer els tasts que han guardonat amb una medalla d’or la beguda que elaboren els avinyonencs Jordi Clotet i Domènec Casals sota la marca Xarrup. El concurs internacional de Lió compta amb jurats de tot el món, que tasten i avaluen vins, cerveses i espirituosos. Els millors de cada categoria obtenen una medalla d’or i argent que certifiquen amb un diploma de prestigi. El Charrup de Marialluïsa d’Avinyó s’ha imposat a altres categories d’espirituosos com whisky, burbon, aiguardent, ginebra, vodka, rom, catxaç, anisats, licors i vins de xerès en un tast a cegues que fa el jurat. Aquest any s’havien presentat al concurs 157 categories d’espirituosos. A banda del de marialluïsa, Xarrup també compta amb una extensa varietat de licors naturals i artesanals a base de fruites i plantes, entre els quals hi ha de taronja, llimona, plàtan, sajolida, farigola, regalèssia o de pastís de Marsella. Xarrup 6,5 va néixer a Avinyó l’any 2020 i compta amb un catàleg de 12 licors diferents (llimona, taronja, plàtan, farigola, sajolida, marialluïsa, maduixa, móra, gerds, pastís de Marsella, regalèssia i menta), elaborats de forma totalment natural i artesanal. A banda dels punts de venda i les diferents fires a què assisteix l’empresa, tots els productes es poden adquirir online (www.xarrup.cat).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here