Sant Vicenç acull la trobada dels participants al projecte «Llegim el riu»

0
278

Sant Vicenç de Castellet ha estat escenari de la trobada dels agents que han participat durant els darrers mesos al projecte «Llegim el riu». Els representants de les biblioteques i de les àrees de medi ambient dels quinze municipis de la conca del Llobregat que han pres part de la iniciativa han compartit una jornada de coneixement. El projecte, que es fonamenta en la ciència ciutadana (recerca participativa) al voltant del riu Llobregat i els seus principals afluents, afavoreix el coneixement d’aquest espai i la col·laboració de la ciutadania en la seva protecció. La iniciativa va comptar amb una vintena de voluntaris, entre els quals hi ha un grup vinculat al Centre Excursionista de Sant Vicenç. Està impulsat i coordinat per la Gerència de Serveis de Biblioteques, la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, ​​el grup de recerca FEMLab de la Universitat de Barcelona i l’Associació Hàbitats.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here