El Consell de Nens del Bages recupera la presencialitat després de la situació de pandèmia

0
308

El Pont de Vilomara i Rocafort ha estat l’escenari del plenari del Consell de Nens del Bages, que ha recuperat la presencialitat després de la situació de pandèmia. Un total de 72 consellers i conselleres daquest òrgan de participació han debatut i proposat idees per fer més inclusius els municipis del territori. La consellera de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà, explica que «ens hem proposat que els nens reflexionessin sobre la importància d’entendre la diversitat com un tret característic de la nostra societat i posar en valor quins són aquells elements que fomenten la igualtat de condicions i oportunitats i, en definitiva, fan que tinguem uns municipis més inclusius». En el marc de la trobada, s’han posat en comú les conclusions extretes de l’activitat prèvia treballada pels nens que havien analitzat les barreres arquitectòniques que es troben als desplaçaments diaris. La trobada ha comptat amb la participació de nens dels municipis del Pont de Vilomara i Rocafort, Artés, Navàs, Sallent, Sant Frutós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor i Sant Vicent de Castellet. També hi han assistit l’alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort, Enric Campàs, i la consellera de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here